Lekkere en gezonde maaltijden, de kapper in de buurt, etc...

Beauty salon

In Nijlânstate kunt u genieten van diverse beauty mogelijkheden. Voor de kapper, masseuse of schoonheidsspecialiste hoeft u de deur niet meer uit. Ook wijkbewoners zijn uiteraard van harte welkom. 

 

 

Kapper

Bij Kapsalon Tineke kunt u terecht voor wassen, knippen, föhnen, kleuren, watergolven en permanenten. Tineke is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. De salon werkt op afspraak zodat u verzekerd bent van een plek.

Tineke Dijkstra-Boorsma
Telefoonnr.: 06 - 125 61 973
E-mail: kapsalontineke@gmail.com

Pedicure

Anita Kosten is op donderdag en vrijdag (op afspraak) aanwezig in de praktijk op de eerste etage. De pedicure is in het bezit van een certificaat voor de diabetische voet, zodat cliënten die een vergoeding kunnen krijgen via zorgverzekeraar of podotherapeut ook bij haar terecht kunnen.

Anita Kosten
Telefoonnr.: 0566 - 60 17 30
E-mail: anita@pedicurepraktijk-jirnsum.nl
www.pedicurepraktijk-jirnsum.nl

Schoonheidspecialiste

Gerda Nijholt is op maandag in de salonruimte aanwezig. U kunt bij haar terecht voor oa. ongewenste gelaatsbeharing, verven en modelleren van de wenkbrauwen en gelaats- en handmassage.

Gerda Nijholt
Telefoonnr.: 06 - 152 32 883
E-mail: gerdanijholt@gmail.com

Massagetherapeute

Nel de Vries, massagetherapeut geeft in Nijlânstate ontspanningsmassages met warme kruidenstempels en heerlijk geurende aromatische oliën die zeer rustgevend en ontspannend werken. De massages kunnen lichamelijke en psychische klachten verlichten en verbeteren.

Nel de Vries
Telefoonnr.: 06 -22292984
E-mail: info@hartverlichtje.nl

te koop

"Alles altijd bij de hand. Gemakkelijker kan het niet."

- mevrouw De Jong