Samenstelling en diëten

Heerlijk thuis voelen op een unieke loCatie

Samenstelling en diëten

Voeding, het lijkt steeds belangrijker te worden voor de consument. Voorheen waren de “kant en klare” sauzen onmisbaar in de Hollandse keuken, tegenwoordig koken we liever met verse ingrediënten. Met name de biologische producten worden steeds belangrijker.

Ook de keuken van Nijlânstate is voortdurend bezig met het volgen van trends, ontwikkelingen en verbetering van voeding. Het keukenteam van Nijlânstate streeft er naar elke dag een maaltijd van hoogwaardige kwaliteit te leveren die voldoet aan de wensen en eisen van nu.

Met behulp van de menucommissie, bestaande uit drie bewoners en de kok, wordt elke maand een gevarieerd maaltijd aanbod gepresenteerd. Er worden dagelijks tussen de 170 en 200 maaltijden bereid, die in twee verschillende mogelijkheden, een A en een B menu, worden geserveerd. Tevens zijn diëten en wensen altijd toe te passen in deze menu's.