Superdeluxe wonen kent geen leeftijd Gemak en veiligheid zorg wanneer dat nodig is

SUPERDELUXE WONEN KENT GEEN LEEFTIJD

Superdeluxe wonen kent geen leeftijd

Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, met maximale regie over uw leven? En wilt u volop kunnen genieten van ontmoetingen met mensen die belangrijk voor u zijn: kinderen, kleinkinderen, vrienden en gelijkgestemden? Dan is Nijlânstate voor u de ideale, volgende stap.

U woont in een appartement zonder onderhoud aan woning of tuin. Het buitenleven beleeft u met het prachtige uitzicht over het van Harinxmakanaal en de vergezichten over de landerijen.  Nijlânstate is de perfecte plek om samen te genieten van het leven, met voorzieningen en (sociale) activiteiten zoals bridge, klaverjassen, biljart en gymnastiek.

Gemak en veiligheid

Uw vrijheid en privacy staan centraal: alles mag, niets hoeft. Als u dat wilt kunt u een beroep doen op faciliteiten zoals een kapper, massagetherapeut en fysiotherapeut – met een vrij toegankelijke fitnessruimte.

In Nijlânstate woont u op een veilige plek in een zorgzame omgeving. Verhuizen naar een zorginstelling of verpleeghuis is in de meeste gevallen niet nodig. U kunt dus ondanks beperkingen, met de door Nijlânstate geleverde thuiszorg, in uw appartement blijven wonen.

Het woongebouw ligt aan het Van Harinxmakanaal in de typische jarenzestigwijk Nijlân: ruim van opzet met veel openbaar groen. Vanuit uw appartement aan de zuidkant van Leeuwarden fietst u zo naar het historische centrum.

Zorg wanneer dat nodig is

Goed om te weten: Nijlânstate beschikt over een eigen zorgteam van Comfortzorg dat dag en nacht aanwezig is. Behalve zorg op indicatie bieden ze ook calamiteitenzorg. Heeft u nu nog geen zorg nodig, dan is dat een prettige zekerheid voor de toekomst.